Plaats je woning

Een zoekertje te koop of te huur plaatsen op Billionhomes.nl is altijd gratis.

Het Billionhomes.nl redactieteam kijkt jouw zoekertje na voor het online komt. Zo ben je er zeker van dat het voldoet aan onze gebruiksvoorwaarden. Bovendien kijken we ook na of je zoekertje geplaatst is in de juiste categorie. Mocht dit niet het geval zijn, wijzigen we de categorie voor jou. Zo krijg je nog meer reacties van potentiële kopers of huurders.

Persoonlijke Gegevens

Geografische Ligging

Type Vastgoed & Rubriek

Financiële Gegevens

Foto's

Wist je dat zoekertjes met mooie en grote foto's gemiddeld 6 keer vaker bekeken worden? Hoe duidelijker je object in beeld is gebracht, hoe groter de kans dat de kopers je zoekertje uitkiezen boven alle anderen. Probeer je woning in natuurlijk daglicht te fotograferen. Zorg ook voor een mooie foto van de voorgevel zodat bezoekers een goed idee krijgen hoe de woning er uit ziet.

 

Nog een foto toevoegen

Beschrijving

Hoe beter en nauwkeuriger je je woning omschrijft, hoe sneller een koper op jouw zoekertje terecht komt. Details zoals het interieur, afwerking, isolatie en de staat waarin het zich bevindt, exacte afmetingen, etc... kunnen erg relevant zijn voor potentiële kopers. Vergeet ook je mogelijke verplichte meldingen niet zoals overstromingsgevoelig gebied, stedenbouwkundige voorschriften en of het over een beschermd of geïnventariseerd erfgoed gaat.

Bijkomende Informatie

EPC

Website

Heeft u het zoekertje ook al gepubliceerd op een andere website? Laat het ons weten.

Ik ben de eigenaar of makelaar van deze woning.
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden